Autor: 021.rs

Novi Sad
31.07.2020.
08:59 > 09:06
Čak 11 građana povređeno je u četiri udesa koji su se proteklog dana dogodili na ulicama Novog Sada i u okolini grada.
  • Profi

    31.07.2020 12:05
    kriminal cveta
    u zadnjih 6 meseci sam primetio, u saobracaju, ponovo iste kriminogene prekrsaje kao devedesetih (obidje se cela kolona iduci trakom za levo a onda samo produzi ili iz trake za pravo se skrece u levo i svi u traci za levo zaobidju). I ranijih godina je bilo sporadicno, i ne toliko upadljivo, ali sada je kardinalan prekrsaj vidljiv na svakom drugom semaforu...naravno sankcija nigde, a ni saobracajnog pandura nisam video mesecima. Jedino kad stanu radarom, pa hvataju nesrecnike na 65km/h koji nisu iz NS, jer im je tako najlakse. Parkiranje u desnoj traci je postao deo svakodnevnog folklora, a na kojim sve mestima ljudi su u stanju da parkiraju to ni u filmu ne mozes videti (tipican primer je sivi dzip G klase kod Makijata kod fakulteta, koji parkira na travnatoj livadi, pod drvetom u hladu). To kad bi video neki stranac, verujem da bi se krstio i ne bi sebi mogao doci...
  • mozda

    31.07.2020 12:01
    saobracanja
    mozda saobracajna policija da pocne mnogo vise da kontrolise sve ucesnike u saobracaju i deli kazne, umesto "dogovora"... mozda da se i kazne povecaju... i tako... ima nacina ali ima li zelje i volje?
  • Dema Gogić

    31.07.2020 10:50
    Dovoljno blaga statistika za zemlju, u kojoj saobracajca zanima samo "prva pomoc" ili vatrogasni aparat u gepeku zaustavljenog vozila.
  • O

    31.07.2020 10:29
    obozavam ove sofere sto uz skripu naglo krecu iz mesta ne bi li sto vise divljali izmedju stambenih zgrada
  • bjood

    31.07.2020 10:18
    Postoji dosta drzava sa jos losijim putevima od nase ali sa neuporedivo manjim brojem nesreca.
    Ocito je da u tim drzavama nema toliko supermena za volanom kao ovde.
  • Zadruga zurka

    31.07.2020 09:54
    Stanje u saobracaju je najblaze receno katastrofalno.
    Vozaci automobila, biciklisti, kamiondzije, motociklisti, vozaci autobusa, pesaci, rolerasi,..ne znas ko je gori.
    Umesto da jedan drugom olaksaju ucestvovanje u saobracaju, izgleda da im je svima mnogo bitnije da se jedan drugom inate i da jedno drugom zagorcavaju voznju.
    Bahatost, primitivizam, bezobrazluk.
  • Sta reci...

    31.07.2020 09:32
    N budala manje... dok ne pocnemo da se ponasamo kao ljudi, da vodimo racuna o sebi i drugima u saobracaju ovo i nece biti neka vest, vec prosta statistika. Mozda i nema druge nego da se samo procistimo od ovakvih - pusti ih nek izginu, pa ce valjda za volanom ostati normalni, oni koji se drze pravila i propisa, koji voze u ogranicenju, koji propuste pesaka/biciklistu, koji znaju da podese retrovizore da nemaju mrtve uglove, koji nece voziti 90 kmh kroz grad da ne bi zakasnili 5 minuta (ili krenuli na vreme), kojima je auto sredstvo prevoza a ne ku**enja, koji zaista zele da stignu na destinaciju umesto da zavrse u braniku kamiona s prikolicom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna